Kiekiesdagen

Historische Vereniging de Wijk-Koekange

Verzamelalbum

In samenwerking met de COOP Koekange en de COOP de Wijk heeft u de laatste maanden plaatjes kunnen sparen voor:
de Wijk-Koekange, een verzamelalbum vol geschiedenis.

De actie is nu voorbij en bij de Historische Vereniging, in ons onderkomen in de molen Dorpsstraat 65a de Wijk, is het mogelijk in de maanden december 2022 en januari 2023 uw album aan te vullen met ontbrekende plaatjes (uiteraard zolang de voorraad strekt).
Ook is het mogelijk een verzamelalbum met plaatjes te kopen voor €10,- (zolang de voorraad strekt).
U kunt bij ons terecht elke vrijdagmiddag van 14:00 uur tot 16:00 uur in de molen.

Oude foto’s delen

Het verzamelalbum was alleen mogelijk door het bewaren van foto’s door onze voorouders. Voor de Historische Vereniging een reden om aan u te vragen foto’s uit vroeger tijden met ons te delen, zodat wij ons fotoarchief kunnen aanvullen.
In januari 2023 is het mogelijk met uw foto’s bij ons te komen om deze foto’s te laten scannen, bij voorkeur foto’s van voor 1980. Alles uit vroeger tijden is welkom, zoals foto’s van personen, gebouwen, straten, schoolfoto’s of van verenigingen. Indien u foto’s meeneemt graag alvast op papier vermelden wie op de foto staat. Bijvoorbeeld: naam, geboortejaar, adres etc.
Wanneer: 14 januari 2023 van 13:00 uur tot 17:00 uur in dorpshuis De Schakel in Koekange
en 21 januari 2023 van 13:00 uur tot 17:00 uur in dorpshuis in de Wijk.

Kiekiesmiddag

Tevens zal er op deze zaterdagen een deel van ons fotoarchief uitgestald staan in de dorpshuizen zodat eenieder zelf kan snuffelen in onze fotoboeken.

site by Bizzy Bee