Culturele avond

Culturele Avond van de Historische Vereniging de Wijk-Koekange

De Culturele avond van de Historische Vereniging de Wijk-Koekange op vrijdag 21 oktober 2022 was een daverend succes. Het was een volle bak, ruim 130 aanwezigen! Tijdens deze avond hebben wij een erg leuk programma gezien van het trio Marga Kool, Jan Veenstra en Egbert Meijers.

Alle drie geboren in de eerste zes jaar na de oorlog en dus zijn ze babyboomers. In hun bestaan tot dusver hebben ze de wereld geweldig zien veranderen. Daar keken ze in het programma Babyboomers Blues op terug. Dat deden ze met verhalen, liedjes en gedichten in het Drents, maar hier en daar ook in het Nederlands en in het Engels. Soms serieus, soms hilarisch en vol zelfspot. Kortom ze hebben ons een geweldige avond bezorg waarvoor dank!
Het was voor het bestuur fijn om te zien dat er, na 2 COVID-19 jaren, zoveel belangstellenden waren gekomen. Dit geeft ons de zekerheid dat hieraan een behoefte is en wij zorgen er voor dat wij voor komend jaar weer een  mooi programma gaan samenstellen. Houd onze website en de facebookpagina goed in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de Historische Vereniging.

site by Bizzy Bee